invester i design som gjør deg synlig

Logo

“Hei! Jeg trenger en logo, og ingenting annet!” Det er klart vi fikser det. Selv om det ofte lønner seg å investere i en gjennomarbeidet branding, så er det noen ganger at budsjett eller behov tilsier at man ikke trenger det.

Kort sagt, så er logo det konkrete kjennemerke for en virksomhet, organisasjon eller lignende.

Det designes ofte kun logo til for eksempel foreninger eller lag med trangt budsjett. Ved å bli kjent med dere får vi satt en retning for logo-utformingen. Under skissering vil du bli inkludert for å sikre at retningen faller i smak, før vi sammen finner beste alternativ.

Branding

Men er ikke logo og branding det samme da? I tillegg til logo, består branding av alle kjennetegnene til en virksomhet og hvordan bedriften blir oppfattet i sin helhet. For å skape et sterkt brand, bygger vi gjerne opp flere typer kjennetegn som samles sammen i en brand-manual. Den kan inneholde alt fra fargepalett, skrift-typer, maler til annonser og sosiale medier, til hvordan profilartikler og merch skal utformes.

Ved å investere i en brand-manual får du satt regler for grafisk utforming som skal skje i tråd med din virksomhet. Dette styrker den visuelle identiteten, og gjør virksomheten lettere gjenkjennelig. Ikke minst sparer du også penger og tid senere, da grovarbeidet allerede er gjort! Smart, sant?

Redesign

Du har kanskje allerede en logo og et godt etablert firma. Det kan være utfordrende å holde seg i tiden, og trendene endrer seg stadig. Da kan en redesign av en eksisterende logo og profil være et godt steg.

En redesign kan være et statement om at din bedrift er i utvikling, og klar for å møte nye tider. Eller så kan det rett og slett være fordi det i større grad er viktig å holde seg oppdatert.

Døkti har god erfaring med redesign, både ved helomvending og prosjekter hvor essensen i det gamle vil holdes fast på. Her er det viktig at vi kartlegger godt hvilken retning vi ønsker å ta det i.

Andre produkter

Ute etter noe helt konkret, eller usikker på hva du ønsker å inkludere i din branding? Ta en titt på denne lista for inspirasjon.

Ta kontakt om du trenger noe som ikke er listet opp