Hvorfor Døkti?

En interesse for grafisk design begynte å utvikle seg da jeg såvidt ble introdusert for faget på videregående. Det var noe med det å bruke form og farge for å skape uttrykk og forsterke et budskap, som var spennende. Jeg bestemte meg for å fortsette i den retningen, og gikk grafisk design på fagskole i 2 år, før jeg avsluttet med en bachelor ved University of Hertfordshire.

Jeg har også erfaring fra noen år i profileringsbransjen, hvor jeg ofte fulgte oppdrag fra bestilling til ferdig produkt. Her også gjaldt det å være en problemløser innenfor design.

Etter 3 år som ansatt ble jobbsituasjonen snudd, men ryktet om at jeg var “døkti på logo og sånt”, det besto. Døkti Design ble derfor stiftet i 2019. Det skulle vise seg å bli en smule hektisk, da ordrelista stadig har vært full! Med 4 år på baken som selvstendig næringsdrivende har porteføljen vokst kraftig, og navnet blitt godt etablert.

Døkti sine kunder skal føle seg trygge på at de faktiske grafiske behov blir løst, i tråd med deres verdier og uttrykk. Det legges stort fokus på å bli kjent med kundene, på en måte som bidrar til grafisk løsning helt i deres ånd.

GRAFISK DESIGNER

Agnes Beate Hamland

Send mail til

Finn fram til kontoret

Sjekk ut tidligere arbeid